side-area-logo
SZOLGÁLTATÁSAINK:

Minőségi szerszámokkal történő tiszta szakszerű munkavégzés, garanciális követelmények betartásával.

Image module
INGYENES IGÉNYFELMÉRÉS

Egyedi igényekhez igazítva

Mivel nincs kizárólagos szerződésünk egyik márkával sem, biztos lehet benne, hogy tényleg az Ön számára legmegfelelőbb márkát, és típust fogjuk ajánlani, az előre megbeszélt költségkeret és a külső adottságok figyelembevételével.

Image module
MINŐSÉGI KLÍMABERENDEZÉSEK FORGALMAZÁSA

Modern megbízható márkák széles választéka.

Ügyfeleink, vásárlóink elégedettsége elsődleges számunkra, ezért a minőségi, megbízható, energiatakarékos, modern termékek forgalmazása a legfontosabb szempont számunkra.

Image module
IPARI, KERESKEDELMI HŰTŐK FORGALMAZÁSA, TELEPÍTÉSE

Több mint 20 éves tapasztalat referenciákkal.

Vendéglátóipari és kereskedelmi hűtőberendezések forgalmazása. Bolti hűtő és fagyasztóberendezések, nagykonyhai, véndéglátói hűtő és fagyasztóberendezések, sörhűtők, szódagépek egyedi igények alapján.

Image module
AUTÓKLÍMÁK FELTÖLTÉSE, FERTÖTLENÍTÉSE

Hogy gépjárműve mindíg optimálisan szolgálja igényeit!

Mint minden műszaki rendszert ezt is időről időre gondozni, ellenőrizni kell. Az autóklíma rendszert évente érdemes tisztítani, fertőtleníteni. Autóklímák feltöltésével és tisztításával is bővítettük szolgáltatásainkat a felmerülő igények kiszolgálása érdekében. Partnercégünkkel / Kiss Autószervíz 8500 Pápa, Komáromi u. 20 / együttmüködve hibás autóklíma javításában is tudunk segíteni.

Image module
INGYENES ÁRAJÁNLAT

Igények felmérése alapján

A helyszínen felmért igények és a költségkeretet figyelembevéve készítjük el. A legjobb konstrukciókat ezután kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül, majd ezeket klíma telepítési árral együtt feltüntetve adjuk át az ügyfél részére.

Image module
KLÍMABERENDEZÉSEK TELEPÍTÉSE ÉS SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉSE

Minőségi munkavégzés garanciával!

Ha Ön is nyugodtan szeretné klíma berendezésének beépítését lebonyolítani keresse cégünket. Csak az általunk forgalmazott klímák beszerelését vállaljuk garanciával!

Image module
IPARI, KERESKEDELMI HŰTŐK JAVÍTÁSA ÉS SZERVÍZE

Multinacionális cégek szervíz referenciáival.

Bolti hűtő és fagyasztóberendezések, nagykonyhai, véndéglátói hűtő és fagyasztóberendezések, sörhűtők, szódagépek javítása, szervíze országos lefedetséggel üzletláncok és gyártó cégek számára is élő referenciákkal.

Image module
GARANCIÁLIS KARBANTARTÁS, TISZTÍTÁS

Klímaberendezések, ipari és kereskedelmi hűtők

A klimaberendezések tisztítása és karbantartása, nem csak egészségét óvja, hanem pénztárcáját és garanica meglétét is.  A legtöbb klíma és hűtőgyártó előírja a berendezések szakember által történő beüzemelését, az időközönkénti szakszerű karbantartását és tisztítását a garancia feltételeként.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Jelentkezz az űrlapon keresztül, és rövid időn bellül felvesszük a kapcsolatot Önnel!